weekend - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu weekend - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu

weekend

Door: liz

Blijf op de hoogte en volg

01 November 2004 | Mexico, Playa del Carmen

Zaterdag zijn we met z’n allen naar de Reef Playacar geweest om daar naar de show van halloween te kijken van animatie. Halloween is echt cool. Overal verklede kindjes met hele schattige kleine pompoen mandjes waar je snoep of natuurlijk geld in kan doen... overal lopen mensen rond in rare pakkies. Lachen man.
Gister, Zondag, waren we weer lekker een dagje vrij. Heerlijk en de klok is hier ook 1 uur terug gezet, dus dat betekende 1 uur langer slapen!! Was wel toe aan een beetje zon en strand want had 2 weken doorgewerkt om een vrije dag op te sparen voor als paps en mams komen. Dus eerst zijn we lekker naar het strand geweest, en weer verbrand natuurlijk. ’s Middags zijn we met 7 mensen gaan ATV-en: een quad tour in de jungle. Nou heel vet, iedereen had er zin an. Ik ging rijden op zo’n lomp ding met Joanna, andere staigaire, achterop en minuut 2 had ik de quad al in een auto geramd!!!!!!! AJAJA klote echt balen... dikke deuk, flinke kras en lak eraf, dus de gids zei dat we na de tour de schade wel even op zouden maken. Ik helemaal denken over hoeveel geld dat zou gaan kosten en... had me al helemaal voorbereid op een veldslag... 4 minuten na mijn botsing, keken we achter ons en zagen we Annie en Roos niet meer op de weg, maar uit de struiken komen. Die waren met volle snelheid de jungle in gevlogen met salto en alles en Annie had een bijna dood ervaring toen ze onder de motor lag en benzine op haar been zag druppen.... FLIPPENDE ZAKEN! Gelukkig hadden ze allemaal wat schrammetjes, niks ernstig. Dus de groep ging weer gezellig verder tuffen. Totdat ik de quad weer de jungle in reed, het ging zachtjes, maar aangezien mijn voorrem het niet deed, en ik niet dacht aan de andere rem op de quad, was het WEER te laat en nu zaten we in de bomen. HAHAHA op dat moment was ik heel super pissig op die f#cking quad, dus wilde ik met Ro ruilen en op een 1 persoons gaan, zodat Ro met Joanna kon. Wat denk je??? Ik mocht niet meer rijden omdat ik al 2 ongelukken had gehad. NOU JA ZEG!!! Dus ik bij mijn moppie achterop en heb ik me 45 minuten lang vooral niet geamuseerd en alleen maar op liggen fokken over die deuk in de auto.....
Maar toen we terug kamen en gelukkig de tour afgelopen was, ging ik snel bij de auto kijken en toen kwam de gids en die zei: kom, ik heb niks gezien, er is niks gebeurd. HHHHHHHHAHAHAHA ik heb nog nooit in mijn leven zoveel van iemand gehouden (grapje hoor). Maar toen moesten we nog in 2 persoons speedbootjes, dus we konden hem helaas nog niet peren. Ik ging met Joanna in een boot en die motor maakte zo’n herrie dat we echt bang waren dat ie ging ontploffen. Toen moesten we opeens midden op zee stoppen om ff foto’s te laten maken van iedereen. Dus heel zachtjes varen, bijna stil, maar we gingen precies richting de boot van Els en vriend, kebam, vet hard in die boot!!! Gelukkig deed keer geen schade en zat ik nou niet achter het sturr. Jezus hoezo een pech dag? Toen gingen we weer terug varen en gingen we aanleggen op het strand, maar Joanna had niet door hoe we de motor op neutraal moesten zetten en dus gingen we met volle vaart richitng het strand en de gids en die idioot ging ook niet aan de kant, hij bleef maar gillen en ik had mijn ogen al dichtgedaan: ik dacht echt: okay nu gaan we de gids doodvaren, my goodness, maar uiteindelijk wist ie nog net op tijd aan de kant te springen en kon ik de motor uitdoen. OEJOEJ een lekker ontspannend middagje was het niet..... toen we terugkwamen bij opstapplaats, zag ik dat de auto er nog steeds stond en ik wilde echt zo snel mogelijk gaan, voordat het alsnog te laat zou zijn... hihihi achteraf vertellen is altijd leuker dan op het moment zelf!
Toen zijn we lekker gaan eten bij Glass Bar en naar Excorsist- the beginning geweest. Bagger film. Heb deze week trouwens wel een echte top 10 film gezien. Mysterious Obsesion (vrije vertaling??) met Julianne Moore. Echt een mega super vet movie!!!
Nu ben ik aant werk en waarschijnlijk blijf ik nog wel ff guest service manager, dus ben ik helemaal happy!! Waarschijnlijk hoef ik dan niet naar sales = concentratie kamp!! Nog 3 nachtjes en dan komen mijn ouders. Yes! Moet nu weer gaan werken denk ik..... Dikke kus en veel liefs
PS: fotos komen er aan....

• 01 November 2004 - 22:28

Gummengooister!!...:

Ooooooh, Liz! Ik zag het echt allemaal voor me! Wat een verhaal, haha! Ons Lizke op een quad!... Hihi. Heel veel plezier met je ouders! Liefs

• 02 November 2004 - 04:00

Bibs:

Whahhahahahhhahahahahahahhahahhaa...... ik wist nit dat er nog een heel verhaal aan vast zat hahaha!! Heb nu wel spijt dak nie mee ben gegaan..ik ook altijd met mn katerkopje..hihi.. nou, morgen kom ik langs als het mag want ik wil het verhaal nog wel even live horen!! Kusjessss van brakke bibs

• 02 November 2004 - 11:19

Miek:

Jullie maken wel een hoop mee op een middag zeg! Spannend..! Ik had denk'k al lang een zenuwinzinking gehad.. Hier in NL staat het nieuws niet stil; Theo van Gogh is vermoord in A,dam, vanmorgen.. Verder alles goed hier. Ik spreek jullie snel weer! Eneuh; doe voorzichtig he?! Dikke kus.x.

• 02 November 2004 - 12:48

Tante Francien:

nou nou nou wat een avontuur je lijkt niet echt op je moeder he . want die ken alles toch zo goed,of ze nou gaat skien of ze gaat crossen jullie mam ligt voorop ,maar wel altijd dolle pret met jullie mam .effe iets anders want pap enmam tellen de dagen natuurlijk af kunnen we je nog verblijden met iets lekkers laat dat dan even weten dan geven we dat mee aan pa en ma.omeharrie en ik hadden heel graag mee naar jullie gewild maar helaas is dit niet mogelijk op dit moment.super veel dikke knuffels van tante francien en wees extra lief voor robert ik denk aan jullie love you by by vvan ma. y..

• 02 November 2004 - 13:23

Loes:

Lizzy de brokkenpiloot!
    Hoe relaxed als ik lees dat je lekker op het strand ligt, zou ik ook wel willen. Ben je nou ook megabruin dan? (Nadat je rood eraf is?)
    Groeten daar!

• 04 November 2004 - 08:07

Jody:

lieve laika
    pap en mam zijn vanacht vertrokken, heb er nu al veel spijt van dat ik niet mee kan. Ik wens jullie heel veel plezier daar en have funn en groetjes aan Robert. XXXXXXXXXXXXXXXX jody

• 04 November 2004 - 11:37

Sjuut:

Liz, wat een verhalen, ik zit hier echt met tranen achter de computer van het lachen. Sta zelfs 'n beetje voor lul dat ik zo naar dat scherm in een deuk lig. Iedereen kijkt...

• 04 November 2004 - 18:06

Bibs:

He, ja ik bel al de hele ochtend naar die servicio de huespedes in Coco maarre.. niemand te bekennen daaro?? Ben je hem al gepeerd met je paps en mams.. nou in ieder geval ik bel je vanavond ff!
    doei kusjes Bibs

• 07 November 2004 - 05:25

Ymke:

G`day!!Live vanuit Darwin.. hele dag door zweten, super benauwd en 40-45 graden!Maar echt super tijd met mijn ouders hier..zoveel mooie plekjes gezien en wildlife!!Veel plezier als je ouders komen en groetjes aan de rest!!Kisses

• 07 November 2004 - 14:08

Bert En Jeanne Rooster:

hallo, hoe gaat het daar.
    zijn pap en mam goed aangekomen ????? genieten
    jullie van alles. is het mooi weer..
    we horen het allemaal wel
    de groetjes en geniet er van samen met Robert.

• 08 November 2004 - 15:27

Renée:

hé liz,
    bedankt voor je mailtje! lekker gequad dus.... waarschijnlijk had ik het al niet veel beter gedaan, weet je nog op de brommer toen we die boete kregen??? daarna heb ik NOOIT meer op een brommer gezeten, laat staan een quad!!!
    tof dat je ouders alweer komen!!! veel plezier!!!
    groetjes en een dikke kus, renée

• 09 November 2004 - 16:55

Carry:

whahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!
    Echt heel grappig

• 10 November 2004 - 00:26

Nieuws Van Jo:

Udense politiek reageert verontwaardigd op aanslag
    UDEN - In een gezamenlijke persverklaring reageren de politieke partijen dinsdagavond hevig verontwaardigd op de aanslag op de Islamitische basisschool Bedir. "Met verbijstering en verontwaardiging hebben we kennis genomen van de brand in de Islamitische School hier in Uden. Indien er sprake is van opzet, en daar mag gezien de sfeer in het land wel van uitgegaan worden, betekent dit dat ook in Uden ongezond denkende of liever niet nadenkende lieden rondlopen die het vuurtje letterlijk brandend willen houden. Uit dit alles blijkt maar weer eens dat onze beschaving soms een zeer flinterdun omhulsel kent. Dat wij, als politieke partijen in Uden, dit alles veroordelen spreekt voor zich. We spreken ook ons medeleven uit met bestuur, docenten, leerlingen en hun ouders. We hopen dat we deze neerwaartse spiraal de komende tijd weer zullen kunnen doorbreken." De verklaring is ondertekend door Marian Servaas (PvdA), Ton Emonds (SP), Ruud Geerders VVD), Ernest de Groot (CDA) en Remco Koenen (Jong Uden). Marian Servaas liet tevens weten dat de partijen morgenavond tijdens de begrotingsbehandeling stil zullen staan bij de gebeurtenis en met een motie zullen komen.

• 26 November 2004 - 19:56

Liz:

he renee
    poeperd.... nooit meer op een scooter gezeten!! dat moeten we maar eens een keertje goed overdoen dan!
    xxx en groetjes aan oentje