Mijn papsie en mamsie komen weer!!!!!!!!!!!
Door: liz
22 Oktober 2004 | Mexico, Playa del Carmen
25 Oktober 2004 - 09:21
Ullie:
Hallo popjes,
Hier een berichtje uit het zonovergoten Uden,het is hier 28 graden en de terassen zitten overvol met allemaal yuppen van ongeveer 22 jaar en knap !!! ze hebben dit jaar een extra kermis ingelast i.v.m.het mooie weer en iedereen krijgt op de koop toe ook nog eens 2 extra vrije dagen,en van de gemeente als financiele ondersteuning nog eens 150 euro.De rest vertellen jullie Pap en Mam wel.Kijk wekelijks op jullie site zou normaal best wel willen ruilen,maar nu het hier zo gezellig is even niet.Nou het ga jullie nog goed de laatste 2 maandjes en tot snel op de big mega party (je moeder is al druk aan het organiseren) love Ullie -
25 Oktober 2004 - 22:39
Bibs:
Holaaaaaaa Paisanas!!
Mag ik woensdag weer komen??! Zal ik dan koken of durfen jullie dat niet aan? Of gaan we weer pannenkoeken-avond houden?
Ik bel mergen!!
Kusjes bibs -
28 Oktober 2004 - 17:36
Van Deshe En Mama:
ome peddy en tante jolanda
tellen de dagen af om naar jouw tegaan wij zijn natuurlijk kei jaloers want we hebben gehoord dat het wel 37 graden is bij jullie tante jolanda is een dappere dodo
(vind mama)want je kunt zien dat ze haar meisje heel erg mist maar ze houd zich heel groot !!!!!!!!!!
vanmiddag waren bij het auto berdijf van paps en toen zgen we dAT OME PEDDY EEEN NIEUWE AUTO HAD VOOR IN DE BOSSEN VOOR ALS DIE GAAT JAGEN HEEL ORGINEEL EN STOER VOERTUIG MOET JE ECHT ZIEN IK ZAL AAN TANTE VRAGEN OF ZE EEN FOTO MEENEEMT HIJ IS ECHT KIKKE HET IS EEN AUTO 20 JAAR OUD RA RA HET IS EEN VOLKSWAGEN HIJ IS GROEN EN HEEFT BRUINE STIPPEN EN KRIJGT NOG EEN KAMOFLAGE NET ER OMHEEN KAN OMEPEDDY FIJN UIT DEZE BAK OP ALLE ARME DIERTJES SCHIETEN HIJ WIL IN EEN MAIS VELD STAAN MAAR OJEE JE RAAD HET AL HOE KOMT DIE ER UIT HIJ HEEFT GEEN 4X4 MAAR DAT WORDT DAN MAAR DUWEN SAMEN MET ZIJN VRIENDEN GROETJES VAN DESHE EN MAMA -
29 Oktober 2004 - 09:53
Djonno:
hallo liz hoe gaat het met jouw en robert met ons gaat het erg goed alleen je komt bijna niet op msn
maar je hebt het heel druk -
31 Oktober 2004 - 14:56
Sjuut:
Lieve Lizke, er zal weer een brieffie van me aankomen. TUURLIJK vergeten we je niet! xxx -
10 November 2004 - 18:03
Deshe Jakab:
heb je het al gehoord een mega brand in uden een turkse school helemaal afgebrand ze denken branstichting is het was een super grote brand en branden dinsdag helemaal tot de grond af iedereen is geschokt gerageerd