OME HARRIE
Door: liz
10 November 2004 | Mexico, Playa del Carmen
Okay er is echt iets heeeeeeeeeeel VETS gebeurd.
Pappa en mamma kwamen donderdag aan en ik had ’s avonds om 19 uur met ze afgesproken in het hotel. Moest namelijk eerst gewoon werken en daarna hebben Ro en ik meegedaan aan een marketing research... alsof we Amerikanen waren en in Chicago woonden... haha totdat andere ‘wel echte’ Amerikanen allemaal vragen gingen stellen over Chicago en omgeving, toen kregen we het wel benauwd. Maar ze geloofden het en... als het goed is krijgen we nu 2 gratis kaartjes voor Xcaret, vet park... kunnen we dan met dolfijnen gaan zwemmen.... (dat moeten we helas wel gewoon betalen!) Maar goed. Om 19 uur stonden we voor het hotel van paps en mams en daar stonden ze ons al op te wachten buiten!! Natuurlijk knuffelen en snel naar boven hotelkamer om bij te kletsen en alle dingen uit te pakken die iedereen had meegegeven: bedankt allemaal super lieve familie.... jo echt een superrrr vet ding, en centjes en brieven en tijdschriften en strijkmatjes en foto’s van mijn hunk-neefjes en zelfs een kadootje voor kerst en sinterklaas... kan niet wachten om het te openen, hopelijk iets lekker, want dat verkopen ze hier niet!!!! JOEHOE. Maar het was dus allemaal heel chaotisch, allemaal door elkaar praten en uitpakken en veel te veel vertellen natuurlijk. TOTDAT pappa opeens zegt: ff wachten dan zal ik eens champagñe laten komen. Ik dacht: champagñe??? Alsof het nog geen grote verrassing is dat ze hier ZIJN!! Op dat moment wordt er hard op de deur geklopt, pap maakt open en er loopt me toch een REUZE Mexicaan naar binnen. Serieus een grote hoed op, gezicht naar beneden dus konden we niet zijn, groot, dik (ik bedoel heel gespierd!!) en een fles champagne in hand. Ik dacht wat is dat voor joekel Mexicaan en toen ging het gezicht naar boven en ........
HET WAS GEWOON OME HARRIE!!! HOE MEGA SUPER VET!!!! Hahaha ik kon serieus mijn ogen neit geloven de eerste minuut en moest bijna janken!! Wat een super surprise!! Jezus ome harrie gewoon opeens in Mexico voor mijn neus, helaas kon tante Francien niet mee, want ze kon de kindjes niet alleen laten. (Maar tante, oncle denkt echt heel veel aan je hier hoor..:lopen we voorbij poster van een bull dog zegt ie: ff een foto maken voor Pientje!!! COOL HE)
Nou na de champagne en kletsen zijn we gaan eten in het hotel en hebben we even rondgelopen. Vrijdag waren Ro en ik ook vrij en hebben we de aller dikste vetste jeep suburban gehuurd die ze heir hebben in Mexico, voor 9 volwassenen en zijn we een beetje rond gaan crossen overal. Het weer is echt binnen 1 week tijd heel veel veranderd. Opeens is het ’s avonds koud en de zee koud en overdag ook koel en minder zon. Zaterdag moesten wij gewoon werken en na het werk gingen we naar Ro’s hotel. Echt een mega resort, daar hebben we heerlijk gesmikkeld en hebben we de Mexicaanse show gezien en daarna zijn we nog naar de Blue Parrot gegaan om iets te drinken en de fire dancers te zien. Zondag zijn we naar Coba, tempels in de jungle, gegaan en hebben we een gids en fietsje gehuurd omdat tempels best ver uit elkaar liggen. Echt heel mooi. Hoge piramide opgegaan en een suepr uitzicht over de jungle, en nu dus spierpijn! Daarna zijn we de jungle in gegaan en hebben we heel veel aapjes gezien. Toen naar Vallodolid gereden, Mexicaans stadje, maar was niet bijzonder dus gegeten en toen naar Cancun, ff laten zien aan Oncle hoe vet het daar is... Maandad zijn paps, mams en oncle gaan vissen en hebben ze grote barracudas gevangen die we dinsdag avond hebben opgegeten.. lekker.
Maandag avond zijn we naar cancun gegaan, naar Capitan Hook, echt feest dinner schip met piraten shows en gevechten... super vet en gezellig. Lekker lobster en biefstuk gegeten en heel veel korting kunnen regelen. Was op een gegeven moment wel een beetje dronken door de piña coladas, ben toen maar ff op cola overgestapt. het was echt een top avond!!
Dinsdag was ik ziek... we zijn toen met jeeps naar Sian kaan gegaan, een heel groot beschermd jungle gebied. vet hard gebeerd door de jungle en met bootjes de zee op gegaan. Heel veel dolfijnen gezien en grote schildpadden. was echt mooi! wel lang rijden. En woensdag was alweer de laatste avond helaas. Hebben we lekker gegeten met z'n allen en tot laat nog wat gedronken en toen ff een potje gejankt en afscheid genomen. helaas was deze super kicke week alweer voorbij. Maar het was TOP MET OME HARRIE; PAP EN MAM!!
donderdag waren ro en ik zo kapot door de vermoeiende week dat we 13 uur non stop geslapen hebben. hihi lekker...
gister vrijdag hebben we spelletjes avond gedaan: twister en hints echt lachen man. We hebben ontdekt dat we echt goed zijn en in NL gaan we ons opgegeven....
Vnd naar Cancun, eerst uit eten met z'n allen en dan stappen! (morgen relaxen, bruinen en misschien paardrijden (whahwha flippende zaken..)
Lieve mensen, familie, vriendjes en vriendinnetjes: WE LOVE YOU en een dikke zoen
10 November 2004 - 21:26
Bert En Jeanne:
hallo lieve liz, ro, jolanda, Peddy en natuurlijk onze Harrie....
Hartstikke leuk om te horen van die leuke vette en gav vrrassin je ome harrie in mexico is voor jullie..
Heel veel plezier met zijn allen...
Maar we zijn blij als ome harrie weer in het Ujes is
bij zijn Pientje en zijn
kiendjes en natuurlijk bij ons.....
Maar eerst jullie nog gezellig van elkaar genieten.
Dikke kus van Bert en Jeanne aan jullie allemaal. -
10 November 2004 - 21:59
Miek:
Jeetje Liz, wat een verassing dat die reuze mexicaan gewoon je ome Harrie was!!! Nog veel plezier met het hele stel! Ik denk aan jullie!
kus.x. -
10 November 2004 - 22:50
Bibbeelllll:
Haleee wat een verrassing ja die oompie van je!
Ik heb ook een verrassing gekregen, namelijk een blaasontsteking!!!! Zaterdag nog wel stappen he?! Voor mij alcohol-loos denk ik... HOE MOET DAT?
We bellen snel, vrijdag ofzo!Wil alle verhalen horen wat je allemaal hebt gedaan met je paps en mams en oom!
Kusjes Laf joe!
Mwah!! -
11 November 2004 - 18:28
Carlijn:
hee lieve robert en liz...wat fijn dat jullie het naar je zin hebben..gaan we binnenkort als jullie terugkomen een biertje drinken? Kus Carlijn, ps nog bedankt voor jullie lieve kaart..emilie heeft m vorige week gegeven xxxxxxxxxxxxxx -
15 November 2004 - 14:11
Ome Ben:
He Liz en Ro,
Allereest hartstikke bedankt voor de kaart , hij was inderdaad keurig op tijd ( 1 weekje te vroeg of zo ) maar dat is niet erg.
Ik heb een leuke verjaardag gehad, je paps en mams en jody waren er ook. Uiteraard heb ik jullie gemist maar dat komt wel goed.
Je vader en moeder hebben het hele verhaal gedaan van de vakantie, super leuk, maar ze waren doodop en dus moesten ze helaas vroeg naar huis.
Maar dat mocht de pret niet drukken, wij hebben tot 3.00 uur doorgefeest.
's Morgens wel even pijn lijden, want om 8.00 uur moesten wij weer op. Zondag heb ik bij ome Harry en tante Francien de foto's gezien kei gaaf, en harry kon niet uitverteld raken.
Bij ons is alles goed, schoolgaande jeugd doet zijn best, ellen heeft alleen spit ( minder prettig).
Trouwens ik heb een leuk kado gehad, een auto.
Gekocht bij harry en Peddy.
Maar die zie je wel als jullie weer terug zijn.
Groetjes van ons allemaal en we kunnen bijna niet wachten tot jullie terug zijn. Met het kerstdiner zullen we jullie eten eerlijk verdelen ( pech gehad ).
Your uncle Ben -
15 November 2004 - 14:11
Ome Ben:
He Liz en Ro,
Maar dat mocht de pret niet drukken, wij hebben tot 3.00 uur doorgefeest.
Trouwens ik heb een leuk kado gehad, een auto.
Gekocht bij harry en Peddy.
Maar die zie je wel als jullie weer terug zijn.
Your uncle Ben -
15 November 2004 - 19:48
Bibs Met Een Zwaar Hoofdje:
Hey!
Hoe istie?!Gister nog wat gedaan of lekker met een kater in bed gelegen?!
Ik zag dat jullie gebeld hadden maar ik was gister niet in staat om jullie te woord te staan... Op mijn hoofd zat weer een bankschroef hahaha... vandaag weer helemaal fit!!! Zal ik morgen ff langskomen en kan ik dan misschien een rugzak van jullie lenen voor Chiapas!!!
Kusjes van bibbel -
16 November 2004 - 07:52
Boze Beffie:
GIGANTISCHE VERLOSSING?!?!?!!?!?!?!? Wat denk jij wel mevrouw Jakab!!!! Ongelovelijk zeg. Ja nu durf je wel he...zo aan de andere kan van de wereld!!Pffff Ach stik maar lekker....ik heb het hier goed met mijn FRIKADELLEN -
16 November 2004 - 07:55
Toch Wel Lieve Beffie:
Al moet ik wel toegeven dat je er SUPER GOED uit ziet op de foto's! Lekker wijfie hoor! -
16 November 2004 - 10:32
Sjuut:
Damn Liz, wat maak je daar toch een hoop mee! Echt ongelooflijk. En dat in verhouding met het schoolse leven hier in Nederland. Je gaat je echt vervelen...! Kuzzie -
18 November 2004 - 07:44
Piemel:
Vecht die frikandellen en burrito's ruzie eens uit op je eigen site..val mij niet lastig!K krijg zo alleen maar meer zin in de snek en een delleke!! -
24 November 2004 - 17:28
Leonie:
Hej Ro en Liz, alles goed met jullie? ik moet bijna huilen als ik die leuke fotoos zie.. :( maar volgend jaar komen we gegarandeerd!!en jullie moeten niet vergeten iets voor papa en mij mee te nemen want we zijn dan jarig geweest :)!!maargoed, ik ga zo naar huisje toe en we horen elkaar weer!! heel veel kusjes en liefs van Leonie -
24 November 2004 - 17:29
Leonie:
24 November 2004 - 17:30
Hmmm:
het berichtje is gekloond maar ik heb niets gedaan hoor.. -
26 November 2004 - 19:53
Liz:
he leonie
haha we zullen zeker een kadootje voor jullie meenemen, geen zorgen en de echte foto's komen er bijna aan (bijna 6 albums!!) voor een goeie uitleg..nog maar 6 weekjes en dan zijn we al weer in NL!!! xxx -
26 November 2004 - 19:54
Liz:
he carli, hoe ist? leuk iets van je te horen, en we gaan zeker een keer pilzen in Nederland!
kus -
27 November 2004 - 00:09
Bibbel:
heeeeey, lief zijn voor mij.... kan ik ook niks aan doen dak een boerinneke uit breda ben...;-(
Zondag, voor straf zal ik je midden op zee per ongeluk van die boot gooien.. -
29 November 2004 - 02:21
Stef:
Hey Mexicaans lekkertje van me! Tuurlijk zijn Beffie&Piemel er 11 januari! en...
YESSSSSSSS WE HEBBEN DE BAK VERKOCHT!!!!!!!!!! Aan een rare Italiaan (alle italianen zijn raar...) Voel me opeens verdomd rijk! Ole...party on in New Zealand! En helemaal party on omdat de stage officieel is afgelopen!!!!!!!!!!!!!!!! Alleen de kl*te opdrachten nog dan...
dikke smakkerd -
29 November 2004 - 03:43
Ym:
Lizkuhhh....Je ziet er goed uit op de foto's!!Ik sluit me aan bij Stef's message..frikandellenbak verkocht --> party Nieuw-Zeeland!!Eerst nog een big party in Melbourne want...jaja deze dame is volgende week geen tiener meer maar een tigger!!Dus dan hoor ik weer bij de steffies ;) toch.. !!Ik zal aan jullie denken als ik met een cocktailtje ergens in de zon zit te relaxen!!Ciaoo... Dikke Ozzy kus -
30 November 2004 - 01:59
Annie:
Het wordt tijd dat jullie je site eens updaten! Als je geen zin hebt om een heel stuk te typen; doe net als ik en kopieer het van een andere site, haha.
Bibbel nog bedankt voor je levendige verhaal haha!