mamsie gefeliciteerd - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu mamsie gefeliciteerd - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu

mamsie gefeliciteerd

Door: Robert

Blijf op de hoogte en volg

21 September 2004 | Mexico, Playa del Carmen

ALLERLIEFSTE MAMSIE, VAN HARTE SUPER GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!!! IK MIS JULLIE EN WOU DAT IK ER BIJ KON ZIJN VOOR 1 DAGGIE. IK WIL HET WOORD FRIKANDEL OP DEZE SITE NIET MEER LEZEN WANT DAN WORD IK GEK!!!! MAMS NOG VELE VELE JAREN EN EEN FIJNE AVOND. LOVE VAN LIZ EN RO

• 22 September 2004 - 07:22

Mamsie:

DANK JE ik heb een hele leuke avond gehad .Natuurlijk prachtige bloemen gekregen en dank je voor het geld ik ga er deze week een mooie tas voor kopen.
    Was wel grappig na de troonrede van de koningin i.v.m. prinsjesdag riep iedereen lang leve de Koningin en HANNAA Hoera Hoera Hoera
    Zo zie je maar.

• 23 September 2004 - 06:24

Carmen:

frikadel, frikadel, frikadel, frikadel, frikadel, etc.

• 25 September 2004 - 10:18

Mamsie:

RAADSEL:
    Het is bruin, ongezond maar wel heel lekker????????????

• 25 September 2004 - 10:33

Mylene:

Niet om je jaloers te maken ofzo, maar hier in Dublin hebben ze na twee maanden een echt hollandse Snekmuur(!) geopend. Met hollandse mayonaise.....

• 25 September 2004 - 19:48

Deshe Jakab:

he lieve nicht hoe is ie met mijn gaat het goed en met jullie hier in uden is het top

haddoe

• 25 September 2004 - 19:51

Deshe Jakab:

nu weet je hopelijk ook mijn msnnekes naamhier komt ie voeg mij toe

deshe_9@hotmail.com