HURRICANE IVAN - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu HURRICANE IVAN - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu

HURRICANE IVAN

Door: liz

Blijf op de hoogte en volg

12 September 2004 | Mexico, Playa del Carmen

waarschijnlijk komt de orkaan vannacht of morgen hier!!! het is een F5 en dus de zwaarste die bestaat. we hebben ramen al met tape dichtgeplakt, kaarsen gekocht en water. dus nu nog afwachten. zijn vandaag naar strand geweest en super hoge golven. eht vet, maar wel eng. we gingen in de golven en els kreeg een vishaak in haar been. dus met ambulance naar ziekenhuis... stukje been opengesneden en gehecht....
en dat terwijl ze ook al niet had geslapen omdat we een uit de hand gelopen grap hebben uitgehaald!!!
annie, ro en ik hadden alle wekkers in de slaapkamer van els en ilse verstopt snachts en electriciteit uitgezet. wij ons verstoppen in de woonkamer achter eht gordijn, muisstil en gewacht tot wekkers afgingen. heel grappig, want ze konden wekkers dus ook niet vinden en lampen deden het niet. maar ze werden band en probeerden ons te bellen en toen bleek dus dat alle telefoons in hun kamer lagen. haha, maar ze waren echt heel bang, durfden niet uit bed. wij dachten die blijven gewoon in bed liggen omdat ze ons ons pleziertje niet gunden. maar wat bleek, ze probeerden allemaal mensen te bellen om om hulp te vragen, want ze dachten dat wij waren vermoord en dat zij het volgende slachtoffer werden. oeps
opeens vloog hun slaapkamerdeur open en roept ilse naar els: ik ga nu weg uit dit appartment, ik nok hem en els was Roos aan hetbellen en die zei: roos je moet ons helpen! er is iets heel engs aan de hand hier. en toen kwamen wij achter het gordijn vandaan en riepen we grapje!!!! dus wij helemaal in een scheur!!!
maar ze zaten helemaal te trillen en te bibberen van angst!! oeps een beetje uit de hand gelopen. els heeft dus de hele nacht niet meer kunnen slapen... toch vind ik het een meesterlijke grap!!

verder ben ik deze week nog met 2 collega´s in cancun, the city, wezen stappen. super vet. hele avond gedanst op coole muziek, goede entertainment. echt een vette tent.
nu gaan we ons voorbereiden op de orkaan.
jullie horen het wel. liefs

• 14 September 2004 - 01:33

Ymke:

Leven jullie nog...de orkaan overleefd?? Wij hebben het weekje in the outback overleefd:2 graden s'nachts in tentjes slapen, niet douchen, hele dag zwermen vliegen om je heen, elke dag om 5 uur opstaan en dat noemen ze vakantie!!Maar het was zeker een toffe ervaring: Ayers Rock beklommen, op een kameel gehobbeld!Liefs Iem

• 14 September 2004 - 15:51

Maarten:

He Robertje en Liz,
    nog gefeliciteerd met jullie halfjaarlijks huwelijk. Mooi dat het nog steeds goed gaat met jullie.
    Robert laat weer is wat van je weten en zeker of je Ivan hebt overleefd. Hier is alles prima, ouderwets kloteweer en maximale schoolellende. Maar goed dat overleven we ook wel weer. Robert weet jij al hoe je de volgende zomer gaat doorbrengen en met wie? Ik hoor wel weer van je. X Maarten

• 15 September 2004 - 17:23

Leonietje:

Hej Ro&Liz.alles ok?niet weggewaaid?Marjolein en Gabe gaan trouwen!Hij heeft haar geloof ik op vakantie gevraagd maar weten nog geen datum.maar ik ga weer aan het werk en zie jullie snel!Kus Leonietje

• 15 September 2004 - 22:26

Miek:

Hee Robert en Liz! Echt weer een typische grap van jou he Liz! Zie het helemaal voor me.. Gelukkig dat jullie de orkaan hebben overleefd, zat al in de stress..
    dikke kus.x.