cozumel - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu cozumel - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu

cozumel

Door: liz

Blijf op de hoogte en volg

18 Augustus 2004 | Mexico, Playa del Carmen

leonie lijkt me lachen jullie in zo´n karretje te zien rijden!!! jo dat was peppie niet hoor!!
dit weekend zijn we naar cozumel geweest. het grootste eiland van mexico, en ligt recht voor playa. op het strand van playa kan je vaak hoge gebouwen al zien staan. we zijn daar meteen naar een hotel gegaan, ingecheckt, naar eht strand, was niet zo´n succes want we zijn verrot gestoken door de muggen!!! net alsof ik nog niet genoeg muggenbulten heb!!! toen zijn we ergens vies gaan eten, en toen ik daar een dikke vette mega kakkerlak zag lopen, hebben we meteen la cuenta gevraagd en zeiden we: VAMOS!!!! zondag hebben we een snorkel excursie gedaan met een glasbootje naar 3 riffen. daar zwem je echt in een zee vol met vissen. overal, grote, hele kleintjes, hele mooie kleuren, gelukkig nog steeds geen haaien gezien!!! en toen zijn we daarna naar de bios gegaan. catwoman!! Echt wel een vette film.
Deze week ben ik aan mijn opdrachten voor school begonnen, iedere maand een report en case. omdat onze tutor van school, helene, hier nu is. morgen een afspraak met haar, vertellen over hoe eht hier gaat en wat drinken en uit eten denk ik. helene is wel leuk, want met feesten vans chool, is zij altijd het meest bezopen!!!! dat wordt dus gezellig.
verder vind ik de receptie helemaal te gek, ik haat italianen en aan fransen begin ik ook een steeds grotere hekel te krijgen (die sukkels kunnen echt geen andere taal spreken, ik word er gek van) nederlanders zijn best easy, zeiken niet zo veel, zijn wel pinnig, maar wel altijd gezellig en amerikanen zijn ook lachen!!
over precies 1 week komen mijn papa en mama!!!! zo cool. alleen het hotel weet van niks, want ga me stiekem een dag ziekmelden!! dus mondjes dicht daar he.
love you dikke kus liz

• 19 Augustus 2004 - 20:10

Sanne Luining:

He lizzy,

Alles oke??
    Ja ja ik was weer in Pals en wie kwam ik daar tegen???...je raadt het al, jou ome Harry en tante Francien met de boys.Heb een paar keer heel gezellig met ze gepraat, echt lieve mensen!!
    En ik heb jou internet adres gekregen, dus bij deze een reactie uit Nuenen. Ik lees dat jullie het erg naar je zin hebben en dat jullie veel leuke dingen doen, gaaf zeg!!!
    Nou ik zal je berichtjes blijven lezen, erg leuk!!
    Geniet er nog van daar in Mexico en zeker volgende week als je papa en mama komen!! Veel plezier, Liefs xx van Sanne uit Nuenen

• 28 Augustus 2004 - 02:37

Miek:

Ha Lizke,
    Een kakkerlak, ik wist niet dat jij daar bang voor was..? ;-) Alles goed daar? Zo te horen vermaken jullie je prima! Heb ondertussen wel al tien keer proberen bellen naar je, maar nog steeds alleen maar dat Spaanse vrouwtje?! Heb ik wel jullie goede nummer? Zou je me jullie adres (dat van jou en Annie) eens willen mailen? Heb post voor jullie klaarliggen.. Dikke kus voor jullie allemaal! x