liz de receptioniste - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu liz de receptioniste - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu

liz de receptioniste

Door: liz

Blijf op de hoogte en volg

10 Augustus 2004 | Mexico, Playa del Carmen

Ik ben nu receptioniste!!!!!! en ik ben zoooo super gelukkig, eindelijk niet meer zoveel zweten, eindelijk niet meer zo hard rennen en zo veel kilometers afleggen, eindelijk niet meer de eindeloos lange overdreven gesprekken met de nog overdrevenere amerikanen (nee grapje, die zijn echt allemaal lief) en vooral eindelijk mijn verstand weer eens gebruiken!!!!!!!!!!! Yoepie, ik moet nu voortaan nadenken, nieuwe dingen leren, veel talen spreken en van alles doen, heel gevarieerd. en het leukste van alles. mijn collega's, bijna allemaal heel klein en mannelijk zijn echt superaardig en grappig. ik heb gewoon iedere dag spierpijn in mijn buik van het lachen!!! gelukkig sta ik 2 maanden achter de receptie! x liz

• 17 Augustus 2004 - 20:08

Miek:

Hee poepke,
    Ik weet precies hoe het is, sta ondertussen al 3 maanden achter de receptie! Het begin is wel leuk, maar na drie maanden heb je het wel gezien hoor.. Maar ach, ben al op de helft! Ben blij dat alles zo goed met jullie gaat! Probeer jullie alsmaar te bellen, maar dat lukt niet! Krijg iedere keer die Spaanse voicemail ofzo aan de lijn?! Denk aan jullie! Dikke kus.x.