Eertse werkdag
Door: Roberto
16 Juli 2004 | Mexico, Playa del Carmen
Nou mijn eertse werkdag zit er op erg boeiend allemaal. (niet echt dus). Ze denken hier dat je van een andere planeet komt ofzo. Ze weten denk ik niet dat je als practicante ook al een dijk ervaring kan hebben in de horeca, maar goed. Ten eertse moest ik dus mijn uniform krijgen groot proleem dus want ze hebben wel de taile maat 34 maar niet echt in de goede lengte( minimaal 20 cm te kort) dus na 30 minuten zoeken en 100 broeken passen later was het eindelijk bingo. Een Best leuke pantalon. Daarboven een shirt voor de afdeling bediening en bar. Verder heb ik vandaag een beetje uitleg gekregen van Gorge een bar medewerker en die heeft me het een en het ander uitgelegd. Na een klein uurtje luisteren was het al weer tijd voor pauze. Om een uur gingen we naar een andere bar genaamd olala best leuk allemaal. Heb daar een uurtje overbodig staan rond kijken en heel af en toe een cola ingeschonken als er een gast was die niet geholpen werd. Joepie. Nou toen was het weer tijd om naar een andere bar te gaan die op het strand jaja ook best interessant nou heb daar een klein half uurtje staan kletsen met gorge want daar was helemaal niets te doen behalve kijken naar het prachtige strand en vette waterscooters. Als die verdomde wond nou eens goed geneest kan ik daar mijn energie tenminste op uitleven, en mijn kunsten vertonen aan mijn allerliefste schatje waar ik zooooooooooooooooo ontzettend veel om geef. Maar goed die dag komt wel steeds dichter bij. Nou daarna even bij de andere strand bar staan hangen en toen na een kwartiertje was het weer gedaan. Dus wat hebben we geleerd dat niemand van het personeel engels spreekt en ze me dus ook niet alles goed uitkunnen leggen, hoe je een paar cocktrails moet maken en waar welke bar staat. Oja had ik net mijn rooster prima aangepast op dat van liz van 7 tot 15 heeft ze andere werktijden aangevraagt, handig. Verder is er eigenlijk niet zo veel te melden behalve dat ik nog iedereen wil bedanken voor de lieve en bezorgde mailtjes en dat we bijna elke dag uit eten gaan. Heerlijk. Nou groetjes Roberto alias bandito.
17 Juli 2004 - 08:08
Jolanda:
is toch heel geweldig als je op deze manier (lekker rustig aan) met werken begint. En s,avonds lekker uit eten,en daarna een lange wandeling over de beach, wat wil je nog meer???? Nou Roberto sucses op je werk en we see you soon.
grtjs van die pappos en mammos -
17 Juli 2004 - 18:57
Jettr En Jettr:
Robert hebben ze ook ringo's daar in je paradijsje voor achter de waterscooters of een supercoole speedboot met minimaal 135 pk? Kan je weer eens hard op je bek klappen. Hoe gaat het verder met je wond en met je vriendinnetje? Volgens ons heb je het wel naar je zin met Jorge, of niet? Wij gaan zo knetterhard zuipen in Den Haag en we nemen een tequilla op jou. Groeten van Jettr en Jettr alias Maarten en Marco -
18 Juli 2004 - 10:02
Corry En Wolf:
Dear Roberto en Lizzy
Wees blij dat je nog niet zo hard hoeft te werken. Dat is alleen maar goed voor je. Kun je je wond nog wat rust geven. Kijk je ook op je prive mail af en toe? Tante Monika heeft geloof ik een berichtje verstuurd.
Groetjes van allemaal. -
26 Juli 2004 - 15:44
Leonietje:
Nou broertje,laat eens wat meer van je weten.Of ben je zo druk dat je er geen tijd voor hebt?Alles goed verder?Je wond is geheeld hoorde ik van pa&ma.Verder nog geen last van orkanen enzo?Nou ik ga maar weer eens nuttig doen en tot horens!!! Groetjes aan Lizzy en kusjes van je zusje!!