mijn appartement - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu mijn appartement - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van robertenliz - WaarBenJij.nu

mijn appartement

Door: liz

Blijf op de hoogte en volg

04 Juli 2004 | Mexico, Playa del Carmen

Eigenlijk zou ik donderdag moeten beginnen, maar HELAAS (!!) was onze stagebegeidster, Corrina, er niet ivm zieke van haar kind. en het management had cursussen dus... hoeven we pas maandag te beginnen!! Relaxed.
we zijn donderdag wel naar ons appartement gebracht. 10 min van het strand en centrum lopen, tegenover de chedraui, een hele grote supermarkt.hier kan je ook je was doen, of laten doen, internetten. Dus alle belangrijke dingen zijn zeer dichtbij. gelukkig, want lopen in die hitte is niet echt fijn! al moet ik zeggen dat ik al erg gewend ben aan de hitte, en ik vind het eigenlijk wel fijn, dat eeuwige zonnetje.
nu even over ons appartement. ik woon er dus met ilse, els en annie. ik slaap met annie op 1 slaapkamer, dat is wel krap. onze bedden staan bijna naast elkaar. het appartement is echt te cool. zelfs in nederland zou ik er blij mee zijn, dus bedenk hoe luxe eht voor mexicaanse standaard is, die mensen wonen echt in hutten hier. we hebben een grote woonkomer, met stoelen en bankjes, geen tv, wel radio, half open keukentje, grote eettafel met 6 stoelen.1 toilet. dan heeft iedere slaapkamer een eigen badkamer met toilet en douche en wastafel (2 badkamers dus). het ziet er allemaal heel netjes en schoon uit. alleen jammer dat we de eerste 3 dagen 's avonds en 's ochtends al geen water hebben gehad, dus niet douchen, wc doorspoelen, etc...maar hopelijk is dat een tijdelijk en geen blijvend probleem. robert slaapt nou nog in het hotel waar hij stage gaat lopen en trekt over een paar dagen in in zijn appartement, en dat schijnt heel dicht bij ons te zijn! ik hoop het echt. onze overbuurman is echt een engerd. we lagen met z{n 4en op het strand en hij kwam rondjes om ons heen lopen en als we bij ons zwembad liggen, ja dat lezen jullie goed, we hebben een zwembad op de binnenplaats bij ons appartement!!!!!, dan gaat hij ons begluren en dingen vragen. maar ik ga actie ondernemen, de volgende keer als hij ets zegt of kijkt, zal ik ff vertellen dat we daar niet van gediend zijn en dat ie op moet rotten!! (denk niet in het spaans, maar in het engels)
ik ga nu proberen foto's bij dit bericht te zetten van mijn mexicaanse paleisje!!! xxx

• 04 Juli 2004 - 18:07

Ome Harrie:

lief nichtje het ziet er allemaal prachtig uit je zult wel geen heimwee krijgen tot volgende week want ik wil daar ook wel wezen groetjes van ons allemaal

• 04 Juli 2004 - 19:38

Jolanda:

ja inderdaad een paleisje ,het had veel slechter gekund,wel netjes bij houden hoor.
    En over die engerd ,wil ik eerst even met je praten voordat jij alleen al aktie onderneemd,oke lieverd!!!!!!.Geniet van je bescheiden optrekje en aan jullie allemaal sucses op jullie (stage)werk .

• 05 Juli 2004 - 10:32

Corry En Wolf:

Hallo Lizzy,
    wat een mooi apartement. Ik hoop dat alles nu een beetje rustiger wordt en dat jullie een hele fijne stagetijd hebben. Kon ik al vast maar even langs komen!
    Groetjes uit Goes

• 05 Juli 2004 - 14:44

Zussie:

aaaahj lieverd
    wowwie wat een mooi mooi mooie appartement! en strand, en zon en rob en en zwembad het kan weer niet beter he. Nu lekker even genieten na al dat vreselijke gedoe in die ziekenhuizen en lief voor jou mannetje zorgen. Veel succes in je eerste week stage! beter hard werken in zoon prachtig land als hier in het koude kikker gebied. wij hebben nog geen zon gehad maar jij lijkt al bijna een neger, mooi kleurtje hoor schat, veel groetjes van toon en je hebt al gehoord van mijn nieuwe hobbij: vissen (leuk om te doen) vooral met mijn geduld haha veel kussies uit uden veel plezier en stuur eens wat zon op LOVE YOU en een knuffel aan je liefje. XXXX je lieftallige kleine zussie die je erg mist schat!

• 05 Juli 2004 - 18:38

Oma Jakab:

Lieve lizzy ik heb je foto,s bekeken wat hardstikke mooi heb je het daar.Het was wel niet zo leuk begonnen,maar nu heb je deze dagen veel plezier, dat zie ik wel.Buiten je werktijd blijft er toch nog tijd over om je te vermaken.Hoe ist met Robert want vandaag gingen de hechtingen er toch uit?Wij wensen je een hele fijne tijd in Mexicoooooooooooo Dikke kus Opa en Oma

• 05 Juli 2004 - 20:52

Syl:

Ooh, lieve Liz! Jaloers, jaloers... Wie is dat nu niet op jou???!! Sjonge jonge, echt een paradijsje waar je bent terechtgekomen... Heerlijk!!!! Je appartement ziet er inderdaad goed uit. Yess!! Gaat ie al een beetje beter met Robert? Mag die trouwens ietsje beter in beeld?? Dan kan ik hem eindelijk eens goed bewonderen! Haha!! Heb je nu al wat gewerkt of alleen nog maar genoten van het lekkere weer en het prachtige zwembad?*#*!!! Heel veel liefs en ik wacht op je adres ;)... DikkeKus!

• 06 Juli 2004 - 14:49

Miek:

Ha poepke! Jullie hebben het weer getroffen he?! Dat zwembad dat lijkt me wel wat! Het is echt net Melrose Place he? Zeg, Annie had toch ook een eigen site? Zet ze daar nooit berichten op? Ach ja, Annie is niet zo'n "internetter" he?! Doe d'r maar een dikke kus van me! Hee, en Robert? Gaat alles goed met je? Is lizke toch een beetje lief voor je? Vast wel! Jij ook een dikke kus! Doeg.

• 06 Juli 2004 - 17:39

Opa En Oma Van Hooff:

Dag lizzy.even een berichtje van opa en oma.
    We hebben net de foto,s van je bekeken en zien dat je in een prachtig oord terecht bent gekomen.
    We hopen dat alles goed met je gaat en natuurlijk ook met Robert .Verder denken we dat er buiten je werk om , genoeg is om je te amuseren.Veel liefs opa en oma en heel veel xxxxxxxxxxxx

• 07 Juli 2004 - 10:11

Leonietje:

Hej ro en liz, alles ok?khoorde dat je wond ontstoken was en de hechtingen eruit mochten. Is alles nu beetje goed? Ik vind het nog steeds gek dat jullie zover van ons vandaan zijn en ik vind het super jammer dat jullie MIJN paleisje niet kunnen zien. Ik wilde gaan barbecuen als house warming party maar het weer laat het niet toe. Zodra we fotoos hebben stuur ik ze naar jullie toe! Wat een zielige foto trouwens van jou,robert met infuus.. gelukkig is alles goed afgelopen!! Ik ga zo eten en dan maar weer eens aan het werk. Ik wens jullie heel veel plezier en tot snel!! Kheb onwijs veel zin in de vakantie! Groetjes en kusjes Leonie

• 07 Juli 2004 - 16:47

Bibs:

Hey Bizzy En Roberto,

Hoe ist nou allemaal in playa!!! Ik hoop dat het al beter met je gaat Robert, Heb je je Big Mac al verorbert??! A.s. zaterdag willen tijs en ik naar Playa komen om te stappen en naar vamos a la playa...goed plan? of zijn cancunners niet gewenst?? Ik hoor het wel... doeidoei dikke koeskoes

• 09 Juli 2004 - 17:57

Fam. V. Hooff:

Hoi Lizzy.
    Wat zit jij daar mooi zeg.
    En een zwembad erbij.Ga er maar lekker van genieten en
    we hopen dat je een fijne stagetijd krijgt. Doe ook de groetjes aan Robert en we hopen dat zijn appartement ook zo mooi is.

Groetjes van ons allemaal
    Dikke kus.Tante Karin.

• 12 Juli 2004 - 04:48

Hee Chica & Chico:

Ben wel beetje jaloers op jullie zwembad hoor..dat missen wij nog in onze achtertuin :) !!Maar genoeg strandjes waar we heen kunnen,alleen t regende hier vandaag :( !!Maar we hebben nu onze rode snelheidsduivel waamee we door Australie gaan crossen!!Jammer dat we niet even langs kunnen komen, jullie appartementje ziet er uit als mooie indrink plek ;) !!Have fun hasta luego!! Kussies Iem

• 03 Augustus 2004 - 19:29

Fanina:

hola HR vriendinnetje en vriendje. Aan de foto's te zien vermaken jullie je erg goed, hier in schotland ook nog alles erg leuk. Groetjes aan iedereen. xxxxxxx